Calisthenic

Edzésmódszer az élethosszig tartó fittségért, egészségért és félelmetes erőért.

Aktuális edzésterv

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Friss topikok

Címkék

265. edzés - Közelgő változások

2013.02.16. 23:36 Callistor

Ma nagyon laza edzés volt csak, nem is mondanám igazán edzésnek. Dolgom is akadt, aztán délután is volt egyéb programom, így az edzés inkább csak jelképes, átmozgató jellegű volt. Említést érdemel viszont, hogy jövő héttől teszt jelleggel életbe lép a korábban beígért, módosított edzésterv. Azért csak teszt jelleggel, mert a napirendhez szabott finomhangolást majd élesben tudom megcsinálni, kiderül majd, melyik napon tudok erősebb edzést végezni és mikor lesz elég a laza edzés is. Annyi már most valószínű, hogy a kiegészítő gyakorlatokból némiképp visszaveszek, a fő gyakorlatok viszont változatlanul megmaradnak. További változás, hogy szakítva az eddigi naptári hetes ciklussal, ahhoz képest eltolva végzem majd az edzéseket, így a pihenőnap is el fog csúszni. Erről majd külön bejegyzést fogok írni hétfőn, így részleteket majd inkább ott. Most pedig lássuk a mai edzés menetét!

Általános bemelegítés:

csípőkörzés, csípő-törzskörzés, törzskörzés, csuklókörzés, könyökkörzés, vállkörzés előre-hátra, karkörzés előre-hátra, vízszintes és függőleges karhúzás, térdkörzések

Hármasbefutó:

Híd: 1 x 20 mp
N-tartás: 1 x 23 mp (cél: 30 mp)
Teljes csavarás: 1 x 20 mp

Az N-tartás az eddigiekhez mérten ma kifejezetten jól ment! Kora délután edzettem, lehet, hogy ez is benne volt a dologban. Mindenesetre a szép lassú fejlődés érzése egészen feldobott, ilyenkor látom eredményét a tegnapihoz hasonló "szürke" edzéseknek.

Kézenállás:

Kézenállás fal mellett: 1 x 63 mp

A Kézenállás is jól ment ma, viszont ebből most csak egy sorozatot csináltam. Az elsőt szintén kora délután, a másodikra viszont csak késő este került volna sor, a fentebb említett esti program miatt, de akkor már nem éreztem magamban kellő motivációt hozzá. Azon az egy sorozat statikus kézenálláson amúgy se múlik semmi. Viszont itt is tapasztalom a fejlődést, mert kb. olyan nehéznek érzem, mint néhány hónapja, azóta viszont jó néhány másodperccel fejlődtem, sőt, a korábbi rekordomon is jócskán túl vagyok már.

Lámpaoltás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://callistor.blog.hu/api/trackback/id/tr395083550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása